Slovenska Vlada neće posezati u trošarine za naftne derivate

Bez autora
Aug 07 2012

U ponoć se najavljuje mijenjanje cijena naftnih derivata za koje analitičari tvrde da će poskupjeti. Slovenska vlada može smanjiti trošarinu, no to se neće dogoditi. Na pitanje može li Slovenija očekivati dopisnu sjednicu Vlade o trošarinama, ministarstvo financija je odgovorilo da sjednica danas neće biti održana. Trenutnacijena za litru bezolovnog 95-oktanskog benzina iznosi 1,482 eura, a litra 100-oktanskog benzina 1,500 eura. Dizelsko gorivo trenutno je na rekordnim razinama cijena, stoga za litru treba izdvojiti 1,382 eura. Litra loživog ulja stoji 1,008 eura.

Slovenska Vlada neće posezati u trošarine za naftne derivateU ponoć se najavljuje mijenjanje cijena naftnih derivata za koje analitičari tvrde da će poskupjeti. Slovenska vlada može smanjiti trošarinu, no to se neće dogoditi. Na pitanje može li Slovenija očekivati dopisnu sjednicu Vlade o trošarinama, ministarstvo financija je odgovorilo da sjednica danas neće biti održana.

Trenutnacijena za litru bezolovnog 95-oktanskog benzina iznosi 1,482 eura, a litra 100-oktanskog benzina 1,500 eura. Dizelsko gorivo trenutno je na rekordnim razinama cijena, stoga za litru treba izdvojiti 1,382 eura. Litra loživog ulja stoji 1,008 eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik